Ma - Vrij 09.00 - 17.00 +32496023524

Slide
Op zoek naar kwalitatieve kinderanimatie?

Kinderanimatie met die extra sparkle!!

Welkom bij de meest gepassioneerde grimeuse van het land.
Wat 25 jaar geleden begon als een hobby is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende kindergrime- en kinderanimatiebedrijven van Vlaanderen.

Kindergrime, PartyTattoo’s, springkastelen, ballonplooiers, illusionisten, knutselateliers, … alles hebben we in huis om ook van uw event een geslaagd feest te maken.

Geef je graag de kinderanimatie volledig uit handen? Dat kan! Wij van Wonderful Faces hebben zowel de kennis als de mankracht in huis om een op maat gemaakte animatie aan u voor te stellen.

Met klanten als Disney, Ketnet, Bobbejaanland, Plopsaland, Hardrock Café, … als referentie zijn we zeker dat we met onze motivatie en inzet dat extra tikkeltje magie ook aan uw event kunnen toevoegen.

 
 

 

Waarvoor kan je bij ons terecht

 

 
kindergrime kinder grime
Kindergrime & Party Tattoo


We kennen het allemaal uit onze eigen kindertijd. De mooie schilderwerkjes op onze gezichten en de bijhorende lach die verscheen als we in de spiegel keken.

Maar net zoals bij andere vormen van animatie is ook hier de tijd niet blijven stilstaan. Door het gebruik van glitters, nieuwe schildertechnieken, sjablonen, … is kindergrime nog steeds een van de leukste vormen die we kunnen aanbieden op vlak van kinderentertainment.

Laat samen met ons je fantasie de vrije loop en ontdek welke leuke wezens schuil gaan in de fantasierijke wereld van je kinderen.

Voor de iets stoerdere kids hebben we ook honderden Party Tattoo’s waaruit ze kunnen kiezen. Zo wanen ze zich een stoere rocker of bikerboy, … voor één dag.

Meer info over kindergrime en party tattoo’s vind je hier!


Coupe Ontploft


Welkom in het gekste kapsalon van het land.

Laat je fantasie de vrije loop en creëer samen met één van onze ervaren kappers je droomkapsel! Wil je een prinses zijn met bloemen in het haar of eerder een wilde piraat met spinnen en doodskoppen op je hoofd?

De traditionele bloemen, blaadjes en tiara’s passen we onze decoratie ook steeds aan het seizoen aan. Gebruik alvast je fantasie om je het verschil tussen Pasen, Halloween en Kerst in te beelden.

Onze gekke kapsalon “Coupe Ontploft” gaat ook hand in hand samen met de kindergrime en Party Tattoo.

 

Meer info over onze gekke kapsels vind je hier!


kindergrime, animatie, party tattoo, gekke kapsels, kinderanimatie

Superleuke kinderanimatie


Ben je op zoek naar iets actievere kinderanimatie? Dan ben je bij ons ook zeker aan het juiste adres! Naast kindergrime en gekke kapsels beschikt WonderFul Faces ook over een batterij aan super leuke kinderanimatie, aangepast aan verschillende leeftijden en perfect aanpasbaar aan elk themafeestje als je dat wil.

Ben je op zoek naar een ballonplooier, goochelaar, springkasteel, knutselhoekje, interactieve lasertaggame, … wij hebben het allemaal in de aanbieding.

Vind je op onze site niet de perfecte animatie? Niet getreurd! Wij zoeken mee naar de animatie die perfect aan je wensen voldoet.

Meer info over onze animatie vind je hier!


Workshops


Heidi Daems is meer dan een begrip in de kindergrime wereld. Met meer dan 25 jaar ervaring was ze de vaste kindergrimeur voor zowel het één programma “Iedereen Beroemd – De Schminkstoel” als voor Walt Disney. Voor deze laatste toverde ze een glimlach op meerdere kindergezichtjes tijdens de Disney Channel Zomertour en de Disney Junior Speelcaravaan die enkele jaren geleden door Vlaanderen en Nederland trokken. Maar ook in pretparken zoals Bobbejaanland, Plopsa indoor & Walibi kon je haar al meermaals aan het werk zien.

Tegenwoordig vind je Heidi dan ook vaak terug in het klaslokaal waar ze haar kennis graag overdraagt aan jonge enthousiaste kindergrimeurs en make up artists.

Heb je zelf interesse in een workshop met Heidi? Neem dan snel een kijkje op deze pagina en ontdek waar je ze binnenkort aan het werk kan zien.

Liever  een privé workshop? Ook dat is mogelijk.

Meer info over onze workshops vind je hier!

kindergrime workshop


Onze belofte aan jou ...


Het aanbod van kinderanimatie is bijna niet meer te overzien. Je kan het zo gek niet bedenken of iemand heeft het wel in de aanbieding. Daarnaast vind je online zoveel partijen die hun diensten aanbieden dat het moeilijk te kiezen is met wie je beter wel of niet samen kan werken.

Dus zie jij door het bos de bomen niet meer in kinderland?
Dan zijn wij er voor jou!!

Staat op onze site niet exact wat je zoekt? Dan zoeken wij voor jou naar de ideale animatie!  We kiezen, indien nodig, de partijen uit waarop je kan bouwen en helpen je bij het maken van de goede afspraken.


Sfeerbeelden:

Referenties: