Ma - Vrij 09.00 - 17.00 +32496023524

Coupe Ontploft

Op zoek naar het grappigste kapsalon van het land? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met de Antwerpse uitdrukking “Coupe Ontploft”, wat letterlijk ontploft kapsel betekent, voorzien we jong en oud van prachtige, vaak grappige kappels.

Bij kinderen werken we veelal met grappige attributen zoals bloemen, hartjes, doodskoppen, … daar waar we bij volwassenen veelal gaan voor een realistische retro look.

Dus geef je een disco-, 50ies- of ander themafeest? Denk dan zeker aan onze formule Coupe Ontploft! Plezier gegarandeerd.


Kids Kapsalon


Dit gekke kapsalon kan perfect aangepast worden zowel aan het seizoen als aan een product dat u eventueel in de kijker wil zetten.

U kan het zo gek niet bedenken of wij verwerken het in een mooi kapsel. Van shampooflessen tot kerstballen, van spinnen tot botervlootjes.


Capaciteit: 7 kids per uur

Prijs: 75 euro/uur (excl. BTW & Transport)


Volwassen Kapsalon


Wil je the roaring 60ies herbeleven of organiseer je een bal in “Charleston-style”? Dan moet je zeker onze kappers uitnodigen voor de finishing touch.

Moet je jouw bedrijf of een product in de kijker zetten? Dan zijn wij ook de ideale partner om je hostessen om te toveren tot trendy figuren.


Capaciteit: 5 volwassen per uur

Prijs: 75 euro/uur (excl. BTW & Transport)